Musiker DJ

Andrés Esteche

Stockholm

Andrés Esteche medverkade i Melodifestivalen 2003 och 2004, och har haft hitlåtar med “Just Like a Boomerang”, “Olé Olé” och “Bad Temptation”.

Medverkar i konsert, stor som liten, med band eller akustisk eller med singback.

 

FACEBOOK

INSTAGRAM

YOUTUBE

MAIL: Andresesteche@gmail.com

Foto Katriina Mäkinen

Johan Huumonen

Stockholm

Inte bara en stjärna utan a force to be reckoned with!

För över 20 år sedan ställde sig den nu 28 åriga Johan Huumonen sig på scenen för första gången som skådespelare på Kungliga Operan och precis myndig kastade han sig ut i en minst sagt spännande frilanskarriär, både på och av scener runt om Europa som koreograf, dansare och sångare, och både framför och bakom kameran som modell och make up artist.

Efter att ha entrat scenen på Wallmans Oslo för sex år sedan, där han snart blev omtalad i både nöjesbilagor och bland ”it-folket” för sin karisma, gyllene lockar och inte
minst sitt flashdance-nummer.

För tre år sedan återvände Johan hem till Stockholm och finns numer tillgänglig för det mesta.
Han kan skapa allt från stora glittrande shower till mindre intima tillställningar, bakom scen som art director, stylist, make up artist och koreograf men såklart även på scen som artist med ett brett spektrum som sångare och dansare.

Johan är flexibel och kan hoppa in i ett färdigt projekt i sista minut men är också rätt person för dig som vill ha hjälp att skapa en egen show!

INSTAGRAM

YOUTUBE

MAIL: johan.huumonen@gmail.com

Isabella de Mendonça

Stockholm

Sångerska för alla möjliga och omöjliga sammanhang som brinner för att ge opera till folket. Gör garanterat aldrig något normalt på scenen! Levererar skräddarsydda framträdanden till högtider, event och fester och sjunger dessutom det mesta som förekommer på bröllop, begravningar och dop.

Behöver du hjälp med sångtekniken?
Hör av dig så bokar vi en provlektion (på säkert avstånd, förstås)!

INSTAGRAM

MAIL: isabella.de.mendonca@gmail.com

Emelie Rose

Karlstad

Bor i Karlstad och spelar pop/soul musik. Kan lira akustiskt med 5-7 musiker eller fullband med blås på 12 personer.

SPOTIFY

FACEBOOK

INSTAGRAM

HEMSIDA: emelierose.se

MAIL: emelie@emelierose.se

PRESS: https://www.qx.se/noje/188343/emelie-rose-nya-en-passionerad-karlekshistoria-mellan-tva-kvinnor/

NIKLAS BERGMAN

Stockholm

Sångare och artist

Kan bokas för allt från små till stora gig och evenemang. Jobbat mycket med dinnershow och företagsevent, men även med mindre intima spelningar, mingelgig, bröllop, musikquiz och körjobb.

 VIDEO

INSTAGRAM

HEMSIDA: deluxelive.se

MAIL: niklas@deluxelive.se

Flatansomdulängtatefter | Mikaela Baltzari

Stockholm

Sångpedagog, show, musik, sång, skådespeleri , både live (covid-anpassat) och via stream. Allt går att lösa!

INSTAGRAM 

MAIL: flatansomdulangtatefter@gmail.com

Foto Viveka Iversen

Trio Med Vulva

Stockholm

Ett Dj-kollektiv som gogo:ar sig svettiga i extravaganta och överdådiga kostymer till musik skapad eller framförd av icke-män. Vi spelar melodierna som faller dig på läppen. Vi ger dig alltid klimax. VI TRYCKER PÅ PLAY.

Vi kan underhålla er live eller på säkert avstånd från en streamingsida!

VIDEO

INSTAGRAM 

MAIL: triomedvulva@gmail.com

Sabina Wärme

Stockholm

Sabina Wärme är musiker, kompositör och musikproducent. Hon släpper både egen musik, arbetar som kompmusiker och komponerar musik för scenkonst och film. 

Utöver konstnärliga projekt leder Sabina många kurser och workshops, bland annat i att producera och skapa egen musik.

Sabina Wärme har även grundat Sveriges första och enda trans- och kvinnoseparatistiska musikbranschgala, Den Feministiska Musikbranschfesten.

 

INSTAGRAM

FACEBOOK

HEMSIDA: sabinawarme.se

MAIL: hej@sabinawarme.se

Foto av Andrea Müller

Storm Dunder

Stockholm

Storm Dunder är en icke-binär scen- och visuell konstnär som bygger tillfälliga verkligheter, syr kroppar åt det ogripbara, och använder sin konst för att kanalisera de mest fria, brutala, ömtåliga, gloriösa, och groteska delarna av hens inre liv.

Storm jobbar både med konst både digitalt och live. Den digitala underhållningen förinspelas och anpassas för varje individuell förfrågan. Hen har under de senaste åren jobbat med soloföreställningen ”Clownen på femte våningen”. En multidisciplinär föreställning med premiär på Stockholm Fringe Festival 2019 som undersöker den tunna tråden som desperat försöker separera verklighet från fiktion, kaos från tomhet, och isolering från frihet.

YOUTUBE

FACEBOOK

INSTAGRAM

HEMSIDA: stormdunder.com

MAIL: contact@stormdunder.com

Foto av Storm Dunder

Dafne Andas

Stockholm
Lesbisk rappare som med garanti får igång publiken – oavsett om de hört henne förut eller inte! Vinnaren av Livekarusellen Stockholm 2019 blev också utnämnd till Årets scenpersonlighet i Livekarusellens riksfinal samma år och har synts på flera scener tidigare, däribland Stockholm Pride och West Pride. Behöver du någon som gör sig lika bra i live-stream som på scen – oavsett publikstorlek – har du hittat rätt!

Andas ger er upplyftande och peppande texter som vågar djupdyka i det egna känslospektrat och ifrågasätta det självklara. Hon har varit verksam under flera olika namn sedan 2003 och blev Dafne Andas efter en depression 2014 som en påminnelse om varför hon gör musik: för att andas.

SPOTIFY

YOUTUBE

INSTAGRAM

FACEBOOK

MAIL: dafne.andas@gmail.com

Foto Sonja Kutinlahti & William Backman

Fräulein Frauke

Stockholm

Burlesque show, både som soloartist och producent (kan alltså sätta ihop större showpaket inom burlesque/drag/livemusik/eld/cirkus/show)
Jazzsångerska, med fokus på kabaret och vintageinspirerat
Konferencier

Fräulein Frauke – The Saucy Songbird – är en av Sveriges främsta burleskstjärnor, känd för sin vackra sång, extravaganta kostymer och intellektuella kreativitet på scen. Denna mörka skönhet kombinerar jazz och striptease med Broadwayglamour och dekadensen från början av förra århundradet.

Frauke driver och producerar också två av Europas största burlesque,- kabaret, – och jazzklubbar: Fräulein Frauke Presents, en underbar fantasivärld full av vintageglamour, normbrytande scenkonst och fantasi med internationella superstjärnor, samt den hyllade The International Stockholm Burlesque Festival.

YOUTUBE

INSTAGRAM

FACEBOOK

HEMSIDA: frauleinfrauke.com

MAIL: frauke@frauleinfrauke.com

Foto John Paul Bichard

Mandy Rich

Stockholm

Mandy Rich är prinsessan av hiphop och hennes transsexuella resa har uppmärksammats av både media och tidningar.

Med hennes välskrivna texter som vävs in i ett poppigt sound får vi ta del av hennes värld och kamp om allas lika värde.

Hon släpper inte musik kontinuerligt men när en ny singel väl kommer så får hon oss att lyssna på varje rad.

YOUTUBE

INSTAGRAM

MAIL: Mandyrichofficial@gmail.com

BARA KARIN

Stockholm

Artisten, producenten och spoken word-artisten Bara Karin har beskrivits som en sjungande version av Lena Dunham.

Hon skriver och sjunger om livet som queer i en frikyrklig uppväxtmiljö och experimenterar ständigt med rösten. Just nu jobbar hon på sitt nästa album som utlovar ett febrigt sound och texter om trafficking, psykiatrisk tvångsvård och missbruk.

Nästa planerade live-framträdande är en spelning på Snotty Seaside och ett spoken word event med Moa Svahn på Whippet Lab.

YOUTUBE

SPOTIFY

FACEBOOK

INSTAGRAM

MAIL: softboyproductions@gmail.com

 

 

 

T & the Rex

Oskarshamn

Jag är 18 år gammal och jag har släppt totalt 9 låtar på Spotify och andra streamingtjänster. Jag skriver all musik själv och producerar den helt själv också. Ett gemensamt tema i framför allt min senare musik är kärlek, och då specifikt kärleken till min flickvän Vera.

Senast jag spelade live öppnade jag för David Shutrick och Peter Morén på en trädgårdskonsert i Visby där jag körde ett kortare akustiskt set, men jag har även möjlighet att spela längre set med blandat akustiskt och förinspelade bakgrunder. 

YOUTUBE

SPOTIFY

FACEBOOK

INSTAGRAM

HEMSIDA: www.tandtherex.weebly.com

MAIL: tilda.bergkvist@hotmail.com